Bili mi toga svjesni ili ne tekstil je svuda oko nas i prati nas od dana rođenja kroz cijeli naš život. Zbog toga je zadovoljenje svakodnevnih potreba za kvalitetnim i udobnim tekstilnim proizvodima kao bitnim dijelom svakodnevnog života - naša misija, koju, uvjereni smo, u najvećem kapacitetu možemo zadovoljiti kroz našu B2B orijentaciju.

Naš svakodnevni zadatak je da preklopimo interese poslodavaca za prihvatljivim i kvalitetnim tekstilnim sirovinama, te potrebe krajnjih korisnika za udobnim i korisnim tekstilnim proizvodom, lahkim za održavanje. Naš zadatak nije jednostavan, no za vas smo uvijek tu.

Ukoliko ste proizvođač gotovih tekstilnih proizvoda, poslodavac ili se bavite djelatnošću u kojoj kvalitetan tekstil može povećati užitak vaših kupaca, bilo da je to kroz mali porodični restoran, motel ili lanac hotela, za vaše potrebe smo pripremili široku i ciljanu ponudu tkanina za izradu svih vrsta radnih odijela i odijela za zaštitu na radu, posteljina, stoljnjaka i nadstolnjaka, pletenine za šivanje majica, pidžama, trenerki i dukserica, a za vaše najzahtjevnije potrebe nudimo i namjenske tkanine za svrhe kao što su uniforme za policiju i sigurnosne agencije, vojsku, vatrogasce i ostala visokozahtjevna zanimanja.

Sa našom širokom mrežom partnera spremni smo vam organizovati konfekciju za kvalitetnu izradu gotovih tekstilnih proizvoda i ponuditi vlastite usluge štepanja, te razne vrste punila za jastuke, jorgane, štep deke i slično.

Pratimo vaše i potrebe vaših klijenata sve od ranog jutra, od ručnika, preko udobnog i odgovarajućeg radnog odijela za optimalnu zaštitu, čak i dok uživate u ukusnoj večeri, bilo u toplini vašeg doma ili u omiljenom restoranu, naš stolni program će se pobrinuti za potpun ugođaj, sve do postelje i udobnog počinka, tu smo da se pobrinemo za potpun užitak, sa nama odmorni i spremni za nove izazove.